Onbekend Onbemind week 4 – 2018

Elke week zes liedjes waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt, maar die je absoluut niet wilt missen! 
Meer Onbekend Onbemind? Luister dan elke maandag en donderdag tussen 20:00 en 22:00u naar lokaleomroepzeewolde.nl!

Tow’rs – Going

Nieuwe muziek kom je soms op de gekste plekken tegen. En soms ook op de meest logische. Een van onze favoriete kanalen op YouTube is Wave Of Good Noise: elke week plaatsen ze toffe nieuwe indie-tracks die meer dan eens onze harten stelen. Ook dit keer weer. Tow’rs is een duo uit Arizona. Ze treden sporadisch op in Amerika maar wij hopen dat ze heel snel een keer de oversteek naar hier gaan maken.

Jason Waterfalls – Promises

Daar zijn ze weer hoor! Onze favoriete band uit Nederland en omstreken heeft een toffe nieuwe single uit. Verder valt er weinig te vertellen eigenlijk. Oh ja, behalve het volgende natuurlijk. Jason Waterfalls treedt de komende tijd veel op dus check vooral even op hun Facebookpagina wanneer ze bij jou in de buurt staan. Mis het niet!

Story Untold – All The Same (Once A Liar, Always A Liar)

De fans zullen het wel al even in hun agenda hebben staan: 2 februari komt het nieuwe album van Story Untold uit, ‘Waves’. Het album is gedeeltelijk geschreven met Paul Marc van Silverstein, in Toronto. Dit was het allereerste liedje dat uit de gezamelijke koker van hem en Janick Thibault van SU kwam. Laatstgenoemde vertelt over dit liedje: ‘Het was een donkere tijd waar ik op dat moment doorheen ging en volgens mij heeft dit liedje dat goed vastgelegd.’

Boston Manor – Drowned In Gold

Ze beloofden het aan het einde van 2017 al: dit jaar komt er een nieuw album én een nieuwe, wereldwijde tour van Boston Manor. De Britten lieten er geen gras over groeien en voegen meteen daad bij woord. Er is een nieuw single uit en ze worden op allemaal festivals bevestigd. Waaronder in Nederland: Jera On Air in juni!

Mike Shinoda – Over Again

Hét muzieknieuws van vorig jaar : het plotselinge overlijden van Chester Bennington van Linkin Park. Voor de fans was het verschrikkelijk, laat staan voor de directe familie en vrienden van Chester Bennington. Mike Shinoda van Linkin Park (en Fort Minor) heeft zijn rouw omgezet en verwerkt in muziek. Het resultaat: de EP ‘ Post Traumatic’. De drie nummers zijn via zijn YouTube-kanaal te beluisteren. Onderstreepte side-note: Shinoda heeft benadrukt dat dit geen Linkin Park-muziek is, en ook niks van Fort Minor, maar dat het zijn eigen productie is. 

 

Masego + FKJ – Tadow

Masego is online nogal apart. Volgens zijn artiestenbio maakt hij, houd je vast, HouseTrapJazz. Ja, het staat er echt. Nog zo’n mooie: als invloeden noemt hij niet net als alle andere artiesten gewoon muzikanten die als inspiratie hebben gediend. Nee, hij zegt dat vrouwen zijn invloed zijn. Oké, prima! Hij mag dan misschien niet bepaald een gelikte bio hebben, zijn muziek heeft gelukkig geen uitleg nodig. Mocht je dit nummer tof vinden, online staat ook nog een versie van maar liefst acht minuten. 

Plaats een reactie